- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Оборено више дронова изнад Русије и уништени брзи чамци у Црном мору

© Губернатор Пскова Михаил Ведерников / Уђи у базу фотографијаПоследице напада дроном у Пскову
Последице напада дроном у Пскову - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2023
Пратите нас
Министарство одбране Русије саопштило је да је ноћу осујећен покушај кијевског режима да изврши терористички напад беспилотним летелицама на објекте у Руској Федерацији.

„30. августа, око 02:00 по московском времену, осујећен је још један покушај кијевског режима да изврши терористички напад беспилотне летелице типа авиона на објекте на територији Руске Федерације“, наводи се у саопштењу.

Три украјинске беспилотне летелице су оборене изнад територије Брјанске области, једна изнад територије Орловске и Рјазањске области.
Поред тога, авион Црноморске флоте уништио је у Црном мору четири војна чамца са десантом Оружаних снага Украјинеу којима се налазило око 50 људи.
„30. августа, око 00.00 часова по московском времену, авион поморске авијације Црноморске флоте у Црном мору је уништио четири брза војна чамца са десантним групама украјинских снага за специјалне операције са око 50 људи“, истиче се у саопштењу руског Министарства одбране.
Нешто раније, губернатор Псковске области Михаил Ведерников саопштио је да је руска војска одбија напад дроновима на аеродром у Пскову.
"Министарство одбране одбија нападе дроновима на Псковском аеродрому. Од почетка инцидента лично се налазим на лицу места. Према прелиминарним информацијама, нема жртава", написао је он на свом Телеграм каналу.
И губернатор Севастопоља Михаил Развожајев се огласио на Телеграму: Према прелиминарним подацима, снаге Црноморске флоте одбијају нападе непријатељских дронова са мора.
Према његовим речима, све снаге и службе су у стању борбене готовости.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала