- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Украјински народ нестаје али НАТО нема намеру да заустави сукоб | Од четвртка до четвртка

© AP Photo / Bernat ArmangueУкрајински војници
Украјински војници - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” професор Правног факултета у Новом Саду Бранислав Ристивојевић.
Пристанак Запада да Кијев напада Крим представља повод за рат и даје Русији могућност да делује против свих и сваког у НАТО-у, упозоравају из Москве.
Британски министар одбране Бен Волас или агент 006, како га је назвала Марија Захарова, неславно је напустио бојно поље, односно поднео је оставку.
Виктор Орбан каже да ако неко покуша да дигне у ваздух Јужни ток по узору на гасоводе до Немачке, Мађарска и Србија ће то сматрати објавом рата.
Три године од одласка ДПС-а с власти, Црна Гора и даље нестабилна држава. Ко јој кроји владу?

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Украјински народ нестаје али НАТО нема намеру да заустави сукоб | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала