- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

ТСЦ креће из Лондона, Чукарички путује у Будимпешту

© Фото : Милош МиливојевићТСЦ
ТСЦ - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2023
Пратите нас
Познат је распоред мечева за групну фазу Лига Европе и Лиге конференција, такмичења у којима ће Србију представљати ТСЦ из Бачке Тополе и Чукарички. Клуб са севера земље креће попут Звезде са Острва, и гостоваће Вест Хему у Лондону 21. септембра.
После утакмице са Чекићарима, у Бачку Тополу стиже Олимпијакос ком је очигледно суђена Србија, после двомеча са Чукаричким. Тај дуел заказан је за 5. октобар.
У трећем колу ТСЦ ће угостити Фрајбург 26. октобра, док ће 9. новембра гостовати у Немачкој. Вест Хем стиже у Србију 30. новембра, док ТСЦ путује у Атину на мегдан Олимпијакосу 14. децембра.
Када је у питању распоред утакмица Чукаричког, који је елиминисан у плеј-офу Лига Европе од Олимпијакоса, што га је аутоматски послало у треће фудбалско такмичење по јачини - Лигу конференције, први меч је против Ференцвароша у Будимпешти 21. октобра.
Како Чука европске утакмице игра на новоизграђеном стадиону у Лесковцу, тако ће на југ Србије допутовати 5. октобра белгијски Генк. Следи гостовање Фиорентини у Фиренци 26. октобра, а Италијани стижу у Србију две недеље касније - 9. новембра.
У петом колу Чукарички ће у Лесковцу угостити мађарски Ференцварош, док је за крај групне фазе остала утакмица са Генком у Белгији 14. децембра.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Детаљ са меча Црвена звезда- Фјорентина - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2023
СПОРТ
Спектакл на старту и за крај: Звезда гостује у Енглеској
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала