- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ово може само Немања Радоњић

© Tanjug / Marco Bucco/LaPresse via APНемања Радоњић
Немања Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2023
Пратите нас
Немања Радоњић, српски фудбалски репрезентативац, момак који је у раној младости желео да уради све што може и Кристијано Роналдо, после одласка свог идола из лига петица остао је једини фудбалер који може да постигне гол на начин на који би се ретко ко усудио – и то за победу у 94. минуту.
Радоњић је играјући за Торино постигао погодак у дуелу против Ђеное, потом, наравно у свом стилу, гестикулиравши ћутање јер је погодак у финишу меча значио и победу његовог тима, у који је ушао са клупе као измена у 64. минуту.
Радоњић је на себи, а раније и Роналду, својствен начин, примио лопту на левом боку, пустио је у простор, све десном ногом, потпуно без респекта за било кога од ривала, претрчао га и стигао у мртав угао.
Једини начин за постизање гола из те ситуације је да се пробуше и лопта и голман, што је Радоњић урадио – пуним стопалом је затегао кроз руке и изнад главе чувара мреже и пласирао лопту у супротан крај мреже.
Да би све било у пакету, када је у питању српски фудбал на италијанским теренима, потрудио се Иван Илић, асистент код гола – дивним додавањем левом ногом, а српске левице Чизма веома добро познаје, некада кроз Синишу Михајловића, потом кроз Александра Коларова, а сада због Душана Влаховића и, ево, младог Нишлије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала