- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

У Србији ухапшена тројица држављана Црне Горе, за једним расписана Интерполова потерница

© Sputnik / Лола ЂорђевићМУП
МУП - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2023
Пратите нас
У акцији београдске полиције, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Смедереву, због сумње да су продавали марихуану ухапшена су тројица држављана Црне Горе, од којих је за једним расписана међународна Интерполова потерница.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Смедереву, ухапсили су црногорске држављане Б. П. (1986), Р. Б. (1976) и Б. Б. (1988) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је МУП.
Осумњичени Б. П., за којим је расписана међународна потерница Интерпола због сумње да је као припадник црногорске организоване криминалне групе починио тешка кривична дела, терети се и за кривично дело фалсификовање службене исправе с обзиром да је код њега полиција приликом хапшења пронашла фалсификовану личну карту друге државе.
Полиција је приликом претреса куће и стана у Ковину, у којима Б. П. непријављено борави, пронашла више од 20 килограма марихуане, вагицу са траговима опојне дроге, као и око 20.000 евра.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они су, уз кривичну пријаву, приведени надлежном тужилаштву.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала