- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

О Бориши, српским хероинама у „турском“ Бриселу и Новаковом походу на Америку | Спутњик спорт

© AP Photo / Frank Franklin IIНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 04.09.2023
Пратите нас
Пре неколико недеља смо констатовали да смо имали спектакуларан спортски дан за Србију који ће се тешко поновити, али како актуелни догађаји достижу врхунац, бива све занимљивије.
Најпре, кошаркаши Србије су се пласирали у четвртфинале Светског првенства победом над Доминиканском Републиком, а цео спектакл режирали су други.
Уследило је потом финале Европског првенства, Српкиње су поражене у, слободно можемо рећи, турском Бриселу, а дан је затворио Новак Ђоковић, победом над Борном Гојом за четвртфинале УС Опена.
Све то су теме којима ћемо се бавити у новој епизоди емисије Спутњик спорт у којој су говорили новинари спортске редакције Спутњика Спасоје Веселиновић и Милан Здравковић.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић, Страхиња Клисарић и Милан Здравковић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
О Бориши, српским хероинама у „турском“ Бриселу и Новаковом походу на Америку | Спутњик спорт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала