- Sputnik Србија, 1920
Мундобаскет 2023
Светско првенство у кошарци 2023. одржава се од 25. августа до 10. септембра на Филипинима, у Јапану и Индонезији. Сва дешавања са Мундобаскета пратите уз Спутњик спорт.

Орлови скандирали Боришино име – Пешић послао снажну поруку /видео/

© AP Photo / Michael ConroyСрбија Литванија Мундобаскет
Србија Литванија Мундобаскет - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2023
Пратите нас
Кошаркаши Србије савладали су у четвртфиналу Светског првенства репрезентацију Литваније, а снажан утисак оставила је тимска игра српске екипе и начин на који су један за другог остављали срце на терену. Док би остале репрезентације славиле вероватно на неки другачији начин, Орлови су имали једну паролу „Бориша Симанић“.
Српски кошаркаши нису престајали да грле једни друге после фантастичног успеха против Литваније, а славље је било другачије него што би иначе било јер је Орловима фалио сиаграч Бориша Симанић.
Како би му послали снажну поруку да су победа и полуфинале за њега кошаркаши су са навијачима скандирали Боришино име.
Истакао је и Богдан Богдановић, капитен репрезентације да је екипу посебно мотивисала Симанићева порука који им је пожелео срећу и јавио да се осећа добро.
У свлачионици Светислав Пешић, селектор Србије, на табли је написао „Сви за једног, један за све“, а то је била парола којом су се Орлови водили и победили Литванију.
Србија Литванија Мундобаскет - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2023
Мундобаскет 2023
„За Србију и Боришу, пустите нас да сањамо“ – Алекса је оставио и срце и „зубе“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала