- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дритан „призива“ Новака – Ђоковић упутио одговор: „Видећемо...“

© Sputnik / Лола ЂорђевићНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 06.09.2023
Пратите нас
Дритан Абазовић, премијер Црне Горе, навео је да ће понудити црногорско држављанство најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу који је упутио одговор на то током боравка у Америци, где игра на УС Опену.
Абазовић је претходно изјавио да Новак „заслужује да буде промотер Црне Горе“.
„Овде нема никакве пресије, то је ствар воље, он је и без тога подједнако добродошао. И не само он, већ било ко ко заиста заслужује и може да буде промотер, између осталог, наше земље Црне Горе“, истакао је Абазовић.
И наставио...
„Велики је фан Црне Горе, често борави тамо, има ли шта лепше него да нас окупљају људи око којих имамо неподељено мишљење. Око којих је лако анимирати друге да следе њихов пример, чак и ако је он недостижан. Генерално, мислим да нам спорт много помаже да неке недаће које имамо, политичке или економске, превазиђемо на много лакши начин. Моја пуна подршка људима који су глобални бренд. Они нису само бренд Србије, нити Црне Горе, они су глобални бренд“, рекао је Абазовић.
Инспирисани премијер Црне Горе је навео да је у контакту са Ђоковићем.
„Био је скоро у Црној Гори, био је на жичари, промовисао је то на леп начин. У контакту смо, срели смо се и на полуфиналу Лиге шампиона. Истина, он је навијао за Милан, а ја за Интер, тада сам ја имао више среће. Добро, не може ни Новак увек да победи у свему“, рекао је Абазовић.
Новак је, међутим, имао кратак одговор пошто се суочио са тим питањем током боравка у Америци где игра на УС Опену.
„Причаћемо – видећемо“, одговорио је Ђоковић уз смех.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала