- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Нови саобраћајни знак у Србији: Погрешан смер на ауто-путу

© Фото : Горан Весић/друштвене мрежеНа свим искључењима са ауто-путева биће постављени додатни саобраћајни знаци упозорења за кретање у погрешном смеру
На свим искључењима са ауто-путева биће постављени додатни саобраћајни знаци упозорења за кретање у погрешном смеру - Sputnik Србија, 1920, 06.09.2023
Пратите нас
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић потписао је данас налог да се на свим искључењима са ауто-путева поставе додатни саобраћајни знаци упозорења за кретање у погрешном смеру.
„Потписао сам налог ЈП Путеви Србије да у року од три недеље постави на свим искључењима са ауто-путева додатне саобраћајне знаке упозорења за кретање у погрешном смеру. Одлучили смо да поставимо додатне саобраћајне знаке поред постојећих који су постављени у складу са законом“, написао је Весић на свом Фејсбук* налогу.
Додао је да је, нажалост, већина оних који су возили ауто-путем у контра смеру то чинило намерно без обзира на саобраћајну сигнализацију.
Пре неколико дана на аутопуту „Милош Велики“ догодила се саобраћајна несрећа када се једно возило кретало супротним смером и директно сударило са другим возилом и запалило. Том приликом, једна особа је погинула, а две повређене.
* Активности „Мета“ (друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм) забрањене су у Русији као екстремистичке
Аутомобил који је возио у супротном смеру и изгорео после удеса - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2023
ДРУШТВО
Несрећа на „Милошу Великом“: Аутомобил ишао супротним смером, изазвао удес /узнемирујући видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала