- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

О „излапелом“ Пешићу и „матором“ Ђоковићу | Спутњик спорт

© Sputnik / Спутњик СрбијаСпутњик спорт таг
Спутњик спорт таг - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2023
Пратите нас
Излапео је Пешић. Отерао Теодосића. Не игра Јокић. Мицић неће да дође због Карија. Кари је малтретирао Недовића у Звезди. Богдан није лидер. Треба довести Американца. Не треба довести Американца. Нема ко да игра четворку. Матор је Ђоковић, стижу млађи. Не једе месо. Грли дрвеће. Жена га квари. Иде обилази пирамиде. Готово, крај каријере...
И тако ближе и тако даље... Из недеље у недељу, јављали су се дежурни и недежурни, сматрали, палили, гасили, гасили па палили, радили свој или туђи посао, за свој или за туђи џеп. Или само зато што дају себи за право да говоре у јавном простору, у кафани, на улици. Јер се сви разумеју.
Е пошто се сви разумеју, у емисији Спутњик спорт, где смо и раније покушавали да објаснимо неке ствари, о свему томе говорићемо мало и ми, новинари спортске редакције Спутњика, Спасоје Веселиновић и Страхиња Клисарић.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Спутњик спорт, 11.09.20223.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала