- Sputnik Србија, 1920
Мундобаскет 2023
Светско првенство у кошарци 2023. одржава се од 25. августа до 10. септембра на Филипинима, у Јапану и Индонезији. Сва дешавања са Мундобаскета пратите уз Спутњик спорт.

Познат термин дочека сребрних кошаркаша

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICДочек кошаркаша Србије
Дочек кошаркаша Србије - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2023
Пратите нас
Председник Републике Србије Александар Вучић примиће данас у 19 часова кошаркашку репрезентацију Србије, која је освојила сребрну медаљу на Светском првенству. Затим ће од 20 сати уследити свечани дочек кошаркаша на балкону Скупштине Града, потврдио је Александар Шапић.
Вучић ће кошаркаше примити у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштила је председникова Служба за сарадњу с медијима.
Подсећања ради, кошаркаши су директним летом из Маниле стигли у понедељак у касним часовима после освајања сребрне медаље на Светском првенству.
Биће ово још једна шанса да нација поздрави вицешампионе света који су на Филипинима исписали нове странице српске кошарке.
Поново балкон, поново дочек кошаркаша!
Недостајало је то свима.
Шапић је додао за сада нема информације о дочеку Новака Ђоковића, али да је најпре потребно да се добије информације од Тениског савеза, како би се његов дочек организовао, јер град самоиницијативно дочек не може да организује.
Дочек кошаркаша Србије - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2023
Мундобаскет 2023
Кошаркаши донели светске медаље у Србију – навијачи приредили дочек /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала