- Sputnik Србија, 1920
Мундобаскет 2023
Светско првенство у кошарци 2023. одржава се од 25. августа до 10. септембра на Филипинима, у Јапану и Индонезији. Сва дешавања са Мундобаскета пратите уз Спутњик спорт.

Јокић славио са кошаркашима и Новаком у Београду /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићДочек кошаркаша, баскеташа и Новака Ђоковића
Дочек кошаркаша, баскеташа и Новака Ђоковића - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2023
Пратите нас
Српски кошаркаши после спектакуларног дочека отишли су да славе сребрну медаљу са Мундобаскета, а на слављу им се придружио и Никола Јокић који није био са репрезентацијом у Манили.
Фантастичан дочек имали су српски кошаркаши, баскеташи као и Новак Ђоковић у Београду, да би потом касније наставили славље у једном клубу.
На прослави сребрне медаље појавио се и Никола Јокић којем екипа очигледно није замерила што није ишао са њима на Светско првенство.
Јокић је био изузетно расположен и срећан због саиграча из репрезентације, а селектор Светислав Пешић још током Светског првенства истакао је да је да прослављени Сомборац и даље део тима.
„Не знам да ли је ово најбољи моменат да се прича о Јокићу, али ће он увек бити део тима. Он је најбољи играч на свету и сјајна особа. Сада није време да се прича о њему, него о онима који су овде“, рекао је селектор тада.
Богдан Богдановић такође је истакао да се Јокић екипи јављао после сваке утакмице на Мундобаскету.
„Никола Јокић нам се јавља после сваке утакмице“, рекао је Богдановић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала