- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Ковчези са „ванземаљцима“ отворени у Конгресу: Шок у Мексику /видео/

© Фото : Jutjub, Skrinšot/The TelegraphКовчези са "ванземаљцима отворени у мексичком Конгресу
Ковчези са ванземаљцима отворени у мексичком Конгресу
 - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2023
Пратите нас
На јавном излагању о НЛО у мексичком Конгресу, уфолог и новинар Хаим Маусан приказао је присутним политичарима наводна тела ванземаљаца.
Масуан тврди да су тела која имају по три прста на шакама и специфичан облик главе прави примерци ванземаљских бића и да нису део наше еволуције. Два тела су била приказана у кутијама са стакленим поклопцима, преноси "Ројтерс"
Сматра се да су стари између седамсто и хиљаду и осамсто година. Уфолог Хаим Маусан је објаснио и да су рендгенски снимци показали да једно од тела има мистериозна јаја у себи као и да су ДНК тестови показали да су два мумифицирана тела "очигледна представа нељудских бића".
"Ово нису бића која су пронађена у олупинама НЛО, већ су нађени у рудницима дијатома (алги) и касније су фосилизирани," објаснио је. Додао је да је више од тридесет одсто количине ДНК узорака "непознато", као и да је установљено да се у телима налазе имплантати направљени од ретких метала, попут осмијума.
Током саслушања, Маусан је показивао клипове узорака, као и различите снимке који су служили као наводни докази да НЛО постоје. На догађају је био присутан и извршни директор организације "Americans for Safe Aerospace", Рајан Грејвс, који је раније ове године пред америчким Конгресом о потенцијалној претњи који представљају неидентификовани ваздушни предмети.
Људи који верују у ванземаљце су на друштвеним мрежама поделили да су узбуђени овим открићем и да се радују будућим истраживањима, али многи сумњају у вести, поготово јер је Маусан раније био повезан са сличним открићима која су заправо била погрешна и разоткривена. Једно од примера је случај у коме је пронађено пет мумија у Перуу пре шест година, за које је Маусан сматрао да су ванземаљци, али је било утврђено да су то ипак била људска деца.
Јавно саслушање у мексичком Конгресу окупило је бројна занимљива лица из Перуа, Јапана, Француске, Мексика и Сједињених Америчких Држава. Сврха јавног саслушања је прикупљање података од људи који су наводно били очевици НЛО-а.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала