- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рубин „истресао“ рубље за трилинг српских асова: „Добро дошли, пријатељи“

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалске лопте
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2023
Пратите нас
Руски фудбалски клуб Рубин из Казања довео је чак пет појачања последњег дана прелазног рока, међу којима је и трилинг српских асова. Први је промовисан Урош Дрезгић из Чукаричког, после њега и Никола Чумић таленат Војводине, а завеса је спуштена потписом искусног Лазара Ранђеловића из Олимпијакоса.
Руси су браћу Србе дочекали на крајње оригиналан начин, али је порука на ћирилици била најупечатљивија. Тако је на друштвеним мрежама, на званичном профилу Рубина из Казања дословце освануло: „Добро дошли, пријатељи“.
Према незваничним информацијама и према писању руских и српских медија, сва тројица српских фудбалера плаћени су по 1,5 милиона евра, што је укупно 4,5 милиона евра, а конвертовано у руску валуту је чак 464 милиона рубаља.
Лазар Ранђеловић обавезао се на верност Рубину до краја сезоне, док су младе наде српског фудбала Дрезгић и Чумић ставили параф на четворогодишњу сарадњу.
Када је у питању Лазар Ранђеловић који има завидну инострану каријеру и стаж, он се враћа у руску Премијер лигу, с обзиром на то да је тамо већ бранио боје Урала.
Српски трилинг асова који је потписао за клуб из Казања последњег дана прелазног рока, придружиће се у Рубину некадашњем штоперу Партизана Игору Вујачићу.
Рубин је лоше „отворио“ сезону и после седам одиграних кола налази се тек на 13. позицији од 16 клубова колико броји лига, са само шест освојених бодова.
Погледајте и гостовање Радета Богдановића у емисији „Миљанов корнер“.
Хван Ин Бом - Sputnik Србија, 1920, 14.09.2023
СПОРТ
Звездина „дуга деветка“ одлично зна Корејца и нема дилему: „Стигао је лидер“
Пеп Гвардиола - Sputnik Србија, 1920, 14.09.2023
СПОРТ
Милијарде су у питању – ко је „бацио“ највише пара?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала