- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бум-бум „Марадоњић“ – Немања наставио терор у Серији А /видео/

© Tanjug / Marco Bucco/LaPresse via APНемања Радоњић
Немања Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2023
Пратите нас
Српски репрезентативац Немања Радонић постигао је нова два гола за Торино овога пута у финишу првог и на старту другог полувремена на гостовању Салернитани, где су "бикови" славили с убедљивих 3:0 у мечу четвртог кола Серије А.
Мрежу домаћина начео је Бонђорно у 15. Минуту, а онда је у 41. минуту непосредно пред одлазак на паузу, када је одмереним и прецизним ударцем са 18 метара погодио даљи угао Очоиног гола.
Тек што је почело друго полувреме у јеку напада Салернитане, свенула је контра Торина по десној страни, а Радоњић је рутински завршио са неких 11 метара, када је "отворио" стопало и левом ногом послао лопту у мрежу.
Радоњић је тако наставио фантастичну серију коју је започео пре одласка на репрезентативну паузу, када је био стрелац победоносног гола у судијској надокнади против Ђенове, када је у стилу Кристијана Роналда протутњао по левој страни и лопту закуцао под саму пречку, па су га дан касније италијански медији прекрстили у „Марадоњић“.
Стандардном српског репрезентативцу то је трећи гол у четири кола Серије А, док Торино има седам освојених бодова.
Постигао је Радоњић и трећи гол, комплетирао је хет-трик, али је он поништен оправдано због малог офсајда у ком се нашао брзоноги крилни нападач Торина и Србије.
Марко Шћеповић - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2023
СПОРТ
Нови Пазар или стари Партизан?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала