Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Пошта Србије“: Албанци упали у пошту у Бањској, обустављен рад

© Sputnik / Лола ЂорђевићПошта Србије
Пошта Србије - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2023
Пратите нас
ЈП „Пошта Србије“ саопштила је данас да је обустављен рад поште у Бањској, на Косову и Метохији због, како су навели, упада албанских терориста у објекат поште прошле ноћи и велике материјалне штете коју су направили.
Како се наводи, приликом упада албанских терориста причињена је велика материјална штета, оштећена је имовина и украдена опрема.
„Албански терористи тим вандалским чином, не само да су довели до тога да ће привремено бити обустављено пружање поштанских услуга Бањској, него су, инспирисани неодговорном и опасном политиком Аљбина Куртија, свесно и намерно наставили са застрашивањем и уништавањем свега што је српско на КиМ, као и отежавањем несметаног кретања, рада и свакодневног живота свих оних који се противе неразумној политици привремених органа власти у Приштини“, наводи се у саопштењу.
ЈП „Пошта Србије“ истиче да тренутно, због блокаде коју спроводе особе наоружане дугим цевима, није у могућности да тачно утврди размере причињене штете, а да ће јавност бити накнадно обавештена о томе када ће пословница поште у Бањској отпочети са радом.
Погледајте најновије издање Спутњик интервјуа:
Припадници специјалних јединица тзв. косовске полиције на улазу у Бањску - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2023
СРБИЈА
Блокирани сви улази у село Бањска на северу КиМ, Јариње и Брњак још увек затворени /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала