- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

„Три један“, а није кафа и вечита фрка око дербија | Спутњик спорт

© Sputnik / Спутњик СрбијаСпутњик спорт таг
Спутњик спорт таг - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2023
Пратите нас
Српски клубови, Црвена звезда, ТСЦ из Бачке Тополе и Чукарички изгубили су идентичним резултатом 3:1 на европској премијери, а интересантно је да су сви први постигли гол. То је уз најаву 171. вечитог дербија који је заказан за среду од 19 сати била тема нове епизоде емисије Спутњик спорт која се емитује понедељком од 21 сат.
Новинари спортске рубрике Тамара Ранковић и Петар Миловановић причали су о томе да ли ће уопште бити одигран вечити дерби око ког се, традиционално, подигла велика прашина пре него што се лопта и закотрљала. А, како је почело, питање је да ли ће уопште Партизан и Црвена звезда истрчати на терен. То је тренутно питање на које нико у Србији нема одговор.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Спутњик спорт, 25.09.2023.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала