- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Фудбалер тужи клуб због објаве на друштвеним мрежама?! /видео/

© AP Photo / Alessandro GarofaloВиктор Осимен
Виктор Осимен - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2023
Пратите нас
Менаџер фудбалера Наполија Виктора Осимена, Роберто Календа, најавио је покретање тужбе против шампиона Италије зато што је клуб из Напуља на друштвеним мрежама исмејао нигеријског нападача.
Наполи је на свом налогу на ТикТоку објавио видео снимак са меча са Болоњом (0:0). Осимен је на том дуелу промашио пенал за Наполи.
Нигеријски нападач је замењен у финишу утакмице, а том приликом се вербално сукобио са тренером Рудијом Гарсијом. Нигеријски фудбалер се дан касније извинио тренеру и саиграчима за своје понашање.
Међутим, Наполи је у видео снимку исмејао свог нападача због фризуре и промашеног пенала. Снимак је неколико сати по објављивању избрисан са друштвених мрежа клуба.
"Оно што је објављено на званичном ТикТок профилу Наполија је неприхватљиво. Прво је јавно објављен видео који вређа Виктора. То што је видео касније избрисан не умањује чињеницу да је нанета тешка штета играчу, који у последње време довољно пати због лошег третмана у медијима и лажних вести. Задржавамо право да предузмемо све кораке како би заштитили Осимена, укључујући и тужбу", написао је Календа на друштвеној мрежи Икс (X).
Италијански медији наводе да је нигеријски нападач на својим друштвеним мрежама избрисао све фотографије у дресу Наполија.
Осимен је стигао у Наполи 2020. године из Лила за 81,3 милиона евра. Он има уговор са Наполијем до јуна 2025. године.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала