- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звездина „победа“ – смењен Филиповић

© Фото : ФССФудбалски савез Србије
Фудбалски савез Србије - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2023
Пратите нас
Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије (ФСС) сменио је председника Судијске комисије Дејана Филиповића и на његово место поставио Дејана Сантрача.
Одлука је донета пошто је смену затражила Црвена звезда.
Очекивана промена у врху најодговорније комисије Фудбалског савеза Србије долази као плод појачаног притиска Црвене звезде.
Из канцеларије шампиона Србије, последњих дана, одапет је низ стрелица ка Дејану Филиповићу, пресудних за дефинитивно озваничење промене на врху.
Руковођење комисијом, од четвртка, преузеће Дејан Сантрач.
Некадашњи арбитар из Павлиша, актуелни заменик градоначелника Вршца, по окончању судијске каријере био је и ангажован у раду неколико клубова, панчевачког Железничара, Вршца, Смедеревa, a на почетку мандата од јуна 2021, био је један од најближих сарадника Дејана Филиповића.
У тиму новог председника Судијске комисије биће - Александар Васић, Бошко Јованетић, Милан Јеремић и Владимир Недељковић.
Комисија одмах почиње са радом, а већ до сутра имају рок да у седиште Европске фудбалске федерације (УЕФА) пошаљу списак интернационqалних судија, а потом делегирају арбитре за 10. коло Суперлиге.
Рокаду на позицији председника Судијске комисије ФСС донео је Одбор за хитна питања у ком седе председник ФСС Драган Џајић, Бранислав Недимовић, Јанош Жембери, Сандра Сремчевић и Бранко Зечевић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала