- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Чиме то Американци прете Србији? | Свет са Спутњиком

CC0 / Marijanana / Заставе САД, Русије и Србије
Заставе САД, Русије и Србије - Sputnik Србија, 1920, 02.10.2023
Пратите нас
Иако још нису расветљене све околности недавног оружаног сукоба код Бањске на северу КиМ, Вашингтон је пожурио да га искористи за безочни притисак на Србију: тражи од ње да малтене поздрави акције тзв. косовске полиције која је хладнокрвно убила тројицу Срба, али и да повуче своје непостојеће снаге с административне линије.
Државни секретар САД Ентони Блинкен притом упозорава да Србију очекују некакве мере, ако се не буде понашала на „одговарајући начин“. Чиме то Блинкен прети Србији? Зашто Вашингтон лаже о гомилању српских трупа? Може ли се и како очувати мир, упркос иживљавању Приштине над Србима на КиМ?
О експлозивној ситуацији на КиМ у новом издању емисије "Свет са Спутњиком" говоре бивши вицепремијер Небојша Човић и дипломата Зоран Миливојевић.

О емисији „Свет са Спутњиком“

Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Емитује се сваког понедељка.
Чиме то Американци прете Србији? | Свет са Спутњиком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала