- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Крај агоније: Надал се вратио! /видео/

© AP Photo / Aaron FavilaРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2023
Пратите нас
Шпански тенисер Рафаел Надал који се повредио почетком године, коначно се вратио тренинзима, а путем друштвених мрежа објавио је снимак тренинга с бетонске подлоге.
Чини се да је „бик с мајорке“ коначно спреман да заигра на највишем нивоу, први пут још од 18. јануара 2023. када је у другом колу Аустралијан опен изгубио од Американца Мекензија Мекдоналда.
Покушавао је после тога Рафа да се врати, али се низала повреда за повредом, после чега је сазвао конференцију за медије на којој је поручио да ће се 2024. године повући из професионалног играња тениса, али да ће пре тога учинити све да још једном покуша да буде конкурентан и да освоји неки од трофеја.
Бројни тениски стручњаци који су се огласили после тога, поручили су да би 37-годишњи Рафаел Надал могао да освоји Ролан Гарос у мају наредне године, под условом да буде стопроцентно здрав.
Сада се чини да је коначно све у реду, што је сасвим сигурно обрадовало армију навијача легендарног шпанског тенисера, који је у међувремену добио достојног наследника у виду Карлоса Алкараса.
Подсетимо, Рафаел Надал има 22 Гренд слем титуле, док је његов највећи ривал Новак Ђоковић у 2023. години освојио три гренд слема и има рекордне 24. титуле.
Јаник Синер Саша Зверев УС Опен - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2023
СПОРТ
Пао је Алкарас, пао је и Медведев – Синер је шампион Кине!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала