- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Камерунац ће играти за репрезентацију Америке

Пратите нас
Џоел Ембид, камерунски кошаркаш коме је прошле сезоне практично поклоњено признање за најбољег играча НБА лиге, само да Никола Јокић не би три године заредом имао тај статус, одлучио је да постане репрезентативац Америке.
Сага о томе коме ће се Камерунац приклонити, Француској или Америци, које очајнички покушавају да сакупе играче за наредне Олимпијске игре, окончана је пет дана пре рока који је из Париза издат Ембиду.
Кошаркашки савез Француске је раније имао договор са Ембидом о томе да добије држављанство, али се на путу ка реализацији испречила Америка.
Он је недавно разговарао са челницима Кошаркашке федерације Француске, који су играчу Филаделфије дали рок до 10. октобра да одлучи за коју ће репрезентацију играти.
ЕСПН преноси да је Ембид разговарао са извршним директором америчке репрезентације Грантом Хилом и саопштио је да се ставља на располагање селекцији САД-а.
Амерички медији преносе и да је кошаркаш Мајамија Бем Адебајо одлучио да наступи за селекцију САД на ОИ у Паризу.
Амерички медији подсећају да су и Леброн Џејмс, Стеф Кари, Кевин Дурент, Ентони Дејвис, Џејсон Тејтум и Дрејмонд Грин најавили да ће играти за САД наредне године у Паризу.
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 05.10.2023
СПОРТ
Одјеци Надалове изјаве о Ђоковићу: „Па, шта је друго могао да каже?“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала