- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Иванић „прозвао“ тренера, а тренер и пре тога одговорио: „Тражио сам да изађу високо“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар
Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар  - Sputnik Србија, 1920, 05.10.2023
Пратите нас
Умало се Црвеној звезди поновио сценарио из дуела са Манчестер ситијем против Јанг Бојса у Лиги шампиона – после вођства на полувремену уследио је брз гол и постављено је питање зашто, али је дат и одговор.
Звезда је, за разлику од Манчестера, у Београду успела да избегне пораз, голом у 88. минуту који је постигао Осман Букари за 2:2.
Ипак, тренер Барак Бахар није задовољан тиме, нарочито не чињеницом да је његова екипа примила гол за изједначење као и у Манчестеру – после свега неколико минута игре у другом полувремену.
„Тражио сам од играча да притискају, да играју високо. Примили смо гол несрећно. Нисам задовољан, нисмо победили, посебно у утакмици коју смо морали да добијемо, али ово је фудбал, некад вам треба и мало среће“, рекао је Бахар за Арену спорт.
Не знајући шта је рекао његов тренер, Мирко Иванић га је „прозвао“ после питања зашто се поновило да Звезда прима гол малтене из првог напада у другом полувремену.
„То боље да питате шефа, не могу да дам суд на ту тему. Дали смо све од себе, не зна се ко је уморнији. Имали смо падове у игри, то је за анализу, да видимо зашто је то тако, да се не би понављало“, навео је Иванић.
И у праву је, не сме се Звезди понављати да олако изгуби тешко стечену предност, а у Лиги шампиона свака грешка, већ је одавно јасно, скупо кошта.
“Разочаравајуће је јер нисмо победили. Имали смо сјајан моментум на почетку и крају. Одбрана је показала добар карактер, али на крају није било довољно. Потрудићемо се да следећи пут буде боље”, рекао је Бахар на конференцији за медије.
Тренер црвено-белих посебну похвалу имао је за играче који су ушли са клупе.
„Рекао сам да смо завршили добро утакмицу, али то је било тако јер смо морали да постигнемо гол. Морамо играти паметније. Примили смо лак гол, после тога смо морали да јуримо за њима. Сви играчи који су ушли са клупе су одрадили добар посао. Умало смо стигли до победе“, истакао је тренер Звезде.
Истакао је Бахар Катаија који је Звезди како каже умало донео победу.
„Понекад играчи могу да уђу са клупе и промене утакмицу. Поготово играч попут Катаија, који није играо пуно. Умало нам је донео победу. Морамо бити фокусиранији јер у Лиги шампиона немате толико шанси као данас. Морамо постизати голове када оне дођу“, додао је Бахар.
Истиче тренер Звезде да је екипа била спремна на све, међутим на крају су грешке биле кажњене.
„Знамо да су јако флексибилан тим. Спремали смо се за 4-4-2 као што играју обично, али знамо да играју и са једним нападачем. Били смо спремни на све. Почели смо добро, први постигли гол, али су се после вратили. Кажњени смо“, закључио је Бахар.
Звезда и Јанг Бојс - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2023
СПОРТ
Букари спречио пораз Звезде од Јанг Бојса у Београду!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала