- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Скандал у Холандији – полиција привела српског фудбалера /видео/

© AP Photo / Marko DrobnjakovicРадован Панков у дуелу са Андрејом Крамарићем
Радован Панков у дуелу са Андрејом Крамарићем - Sputnik Србија, 1920, 06.10.2023
Пратите нас
Радован Панков, некадашњи фудбалер Црвене звезде, а сада члан Легије из Варшаве, ничим изазвано приведен је у Алкмару од стране холандске полиције, после утакмице између домаћег АЗ и гостију из Пољске у Лиги Европе.
Панков је практично извучен из тимског аутобуса и заједно са саиграчем и капитеном екипе Жозуеом одведен у полицијски аутомобил и потом у станицу.
Инциденти су започели пошто је полиција одлучила да затвори капију где је требало да изађе делегација пољског клуба, пре него што су сви напустили стадион, с образложењем да су навијачи Легије кренули ван објекта, али на потпуно другој страни.
Протестовали су чланови делегације, а полиција је наводно користила и силу и том приликом повредила неколико чланова управе, а потом је затражено да Панков и Жозуе напусте клупски аутобус.
Они су то учинили, а полиција их је привела и одвела у станицу.
Холандски медији преносе да су двојица играча Легије учествовала у инциденту у ком је тешко повређена једна особа из обезбеђења, али те информације нису потврђене.
Двојица фудбалера су, преносе пољски медији, провели ноћ у полицијског станици у Амстердаму, уз напомену да холандска полиција није желела да разговара са пољским конзулом, већ са представништвима Србије и Португалије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала