- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Ухапшене још четири особе повезане са копањем тунела и упадом у депо Вишег суда у Подгорици

© Фото : Flickr/Vlada Crne Gore/R. KoprivicaИстражитељи претпостављају да је тунел између приватног стана у стамбеној згради у Његошевој улици до депоа у подгоричком Вишем суду могао бити коришћен за бекство неког од затвореника, ликвидације или уклањање доказа.
Истражитељи претпостављају да је тунел између приватног стана у стамбеној згради у Његошевој улици до депоа у подгоричком Вишем суду могао  бити коришћен за бекство неког од затвореника, ликвидације или уклањање доказа.  - Sputnik Србија, 1920, 13.10.2023
Пратите нас
Четири особе повезане са копањем тунела и упадом у депо Вишег суда у Подгорици ухапшене су након саслушања, саопштио је данас руководилац Основног државног тужилаштва у Подгорици Душко Милановић.
Милановић је то саопштио за портал РТЦГ, не износећи више детаља.
Министар унутрашњих послова Филип Аџић саопштио је синоћ да су четири особе на саслушању у ОДТ-у.
Подгоричанка Катарина Баћовић ухапшена је јуче по налогу Основног државног тужилаштва (ОДТ) због сумње да је део криминалне групе која је ископала тунел до депоа Вишег суда у Подгорици.
Према информацијама извора блиског истрази, осим Баћовићеве, полиција је ухапсила Марјана Вуљаја, особу за коју се сумња да јој је помагала у скривању после откривања тунела.
Раније су кривичне пријаве због криминалног удруживања, тешке крађе и спречавања доказивања у саизвршилаштву, поднете против групе држављана Србије В.М. (1991), М.М. (1970), Д.Ј. (1993) и В.Е. (1991), који су означени као копачи 30 метара дугог тунела и за њима је расписана потерница.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала