- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нижу се лоше вести за Звезду пред двомеч са Немцима

© Sputnik / Петар МиловановићСтадион ФК Црвена звезда пред утакмицу са Шерифом
Стадион ФК Црвена звезда пред утакмицу са Шерифом - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2023
Пратите нас
Дан након што је Дисциплинска комисија УЕФА одлучила да затвори део трибина за меч Црвене звезде са Лајпцигом на стадиону „Рајко Митић“ (7. новембар), стигле су лоше вести из Немачке, јер ће за двобој 25. октобра тренеру Лајпцига на располагању бити Дани Олмо и Бени Хенрихс.
Стандардни и изузетно битан дуо немачког тима почео је са тренинзима, што су свакако фантастичне вести за тренера Марка Розеа, а лоше по српског шампиона.
Шпански офанзивни везиста Дани Олмо, који је у Лајпциг стигао из загребачког Динама, један је од кључних играча у редовима шестопласираног тима Бундеслиге одрадио је лакши тренинг и према писању немачких медија, биће спреман за меч са Дармштатом који је на програму за викенд.
Дани Олмо одлично је отворио сезону, постигао је пет голова у уводне четири утакмице, након чега је уследила повреда коју је задобио играјући за Шпанију, што га је удаљило преко месец дана од терена.
Повреда луцидног везисте је прошлост и биће то брига више за Црвену звезду и за Барака Бахара после нерешеног резултата са Јанг Бојсом у Београду (2:2).
Састав Лајпцига ће до двомеча са Звездом бити јачи и за Бенија Хенрихса.
Стандардни десни бек Лајпцига није био на терену против Бохума и Ситија, није се нашао због повреде ни на списку Јулијана Нагелсмана за пријатељски меч са Сједињеним Америчким Државама.
Ипак, како је повреда лакше природе, он ће конкурисати за место у тиму против Дармштата, самим тим и за дуеле трећег и четвртог кола Лиге шампиона.
Меч у Лајпцигу заказан је за 25. октобар, док ће Звезда угостити Немце 7. новембра, а Европска кућа фудбала (УЕФА) казнила је црвено-беле смањеним капацитетом стадиона за 10.000 места, као и финансијском казном у износу од 62 хиљаде вера, због закрчених пролаза на трибинама против Јанг Бојса.
Селектор Драган Стојковић Пикси и чланови стручног штаба  - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2023
СПОРТ
Перина рабона: Где смо сада ми?
Репрезентативци Србије - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2023
СПОРТ
Више нема места експериментима – нека иде како је ишло па куд пукло да пукло
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала