- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Проклетство репрезентативне паузе за црвени аларм у Звезди

© AP Photo / Dave ThompsonФудбалер Црвене звезде Хванг Ин Бом у дуелу са Хулијаном Алварезом из Манчестер Ситија на мечу Лиге шампиона
Фудбалер Црвене звезде Хванг Ин Бом у дуелу са Хулијаном Алварезом из Манчестер Ситија на мечу Лиге шампиона - Sputnik Србија, 1920, 20.10.2023
Пратите нас
Репрезентативна пауза је готова, али у Црвеној звезди вероватно кипте од беса због малера који је задесио двојицу њихових важних фудбалера. После Османа Букарија, који се повредио док је био у Гани, идентична је ситуација и са Корејцем Хванг Ин Бомом, ком је страдао бутни мишић и под знаком питања је да ли ће бити спреман за Лајпциг.
Према информацијама до којих је стигао Спорт клуб, Корејац, иначе најскупље плаћени фудбалер у историји Црвене звезде и српског фудбала, осетио је затезање током загревања пред пријатељски меч са Тунисом.
Због проблема са, чини се лакшом повредом, везиста који је стигао из Олимпијакоса у смирај летњег прелазног рока у трансферу вредном укупно пет милиона евра (на рате), могао би прво да пропусти меч Суперлиге који црвено-бели играју против Јавора у суботу.
Неизвесно да ли ће Звездина „осмица“ успети да се у потпуности опорави до 25. октобра и меча 3. кола Лиге шампиона, где тим Барака Бахара гостује у Немачкој.
Јасно је да ће Звезда бити драстично ослабљена у случају да Осман Букари, који је ове сезоне најпродуктивнији фудбалер клуба с Маракане, као и Корејац који је „мотор“ екипе, не успеју да се опораве и ставе се на располагању Израелцу Бараку Бахару који је већ под притиском због два пораза у Суперлиги од Вождовца и Чукаричког, као и ремија са Јанг Бојсом у Београду (2:2) у прошлом колу Лиге шампиона.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Александар Митровић и Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 20.10.2023
СПОРТ
Србији се жури на Европско првенство – необичан термин за меч са Бугарима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала