- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Џокер Мијатовић спасао Звезду шока пред Лигу шампиона – навијачи поручили: „Лоше играте“ /видео/

© Фото : ФК Црвена звездаЈован Мијатовић
Јован Мијатовић - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2023
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде су тешком муком успели да савладају Јавор из Ивањице на свом терену у Суперлиги Србије резултатом 3:2, у увертири гостовања Лајпцигу у Лиги шампиона.
Дугогодишњи шампион Србије је имао велике потешкоће у дуелу са инспирисаним гостима који су остали надомак освајања великог бода на стадиону „Рајко Митић“.
Звезда је повела у 16. минуту, аутогол је постигао играч Јавора Ђорђе Скоко и деловало је да црвено-белима следи лак пут до победе.
Ипак, ривалу се реванширао дефанзивац Звезде Насер Ђига, затресао је своју мрежу у 52. минуту и томе је донето изједначење.
Свега три минута касније Звезда је поново повела, стрелац је био Питер Олајинка, али је бивши играч Партизана и Звезде Радивој Босић донео нови егал у 65. минуту.
Одлучио је тренер Звезде Барак Бахар да промени изглед екипе, у игру је уместо Шерифа Ндиајеа увео младог Јована Мијатовића и то је био прави потез.
Мијатовић је постигао трећи гол за Звезду у 78. минуту, после асистенције Мирка Иванића.
Гол вредан три бода оставио је Звезду на другој позицији табеле Суперлиге Србије са 24 поена, четири мање од водећег Партизана.
Standings provided by Sofascore
Фудбалери Звезде у среду играју у Лиги шампиона, путују у Немачку где ће им ривал бити Лајпциг, а навијачи су им отпевали и пригодну песму незадовољни играма у последње време.
"Најскупљи, а лоше играте", гласила је песма навијача Звезде.
Квинси Мениг - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2023
СПОРТ
Тренер и фудбалер Партизана у жестоком сукобу: Црно-бели раздвајали Дуљаја и Менига
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала