- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Враћа се „српски мађионичар“

© AP Photo / SpadaДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2023
Пратите нас
Душан Влаховић српски фудбалер, спреман је да се врати на терен потврдио је Максимилијано Алегри, тренер Јувентус. Фудбалери „старе даме“ у недељу играју дерби против Милана, а Алегри ће још размотрити да ли ће у игру увести српског репрезентативца који је био одсутан због повреде.
Србија није могла да рачуна на Душана Влаховића током квалификација за Европско првенство против Мађарске и Црне Горе, а није могао ни Јувентус због повреде препона са којом се сада изборио српски фудбалер.
„Влаховић је тренирао са нама целе недеље и добро се осећа. Долази нам после периода неактивности, ако крене од почетка, неће издржати до краја сусрета. Душан је сезону добро почео, јако је важно да се опорави“, рекао је Максимилијано Алегри пред утакмицу против Милана која је заказана за недељу.
Дарко Рајаковић - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2023
СПОРТ
Србин непоражен у НБА лиги
Претходно су осванули снимци на којима се види како Влаховић на тренингу постиже гол маказицама што је већ био добар знак.
Међутим, Јувентус још увек има разлога за главобољу јер је упитно колико ће Алегри моћи да рачуна на Федерика Кјезу.
„Видећемо како ће бити данас, размислићемо да ли ће бити у екипи. То стање после повреде га је омело да игра неко време. Надамо се да ћемо га имати на располагању јер је меч у недељу веома важан. Измене ће такође бити врло битне“, објаснио је Алегри.
Јувентус је тренутно на трећем месту са 17 поена, док је Милан лидер са четири бода више, а на два бода разлике од првог и трећег места налази се Интер, тако да ће утакмица у недељу бити веома значајна за оба тима.
Такође, добре вести преко су потребне „старој дами“ коју претходних дана тресе велики кладионичарски скандал. Након што је Николо Фађоли суспендован на седам месеци, постоје наводи да се нелегално кладио и тренер Алегри.
Квинси Мениг - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2023
СПОРТ
Тренер и фудбалер Партизана у жестоком сукобу: Црно-бели раздвајали Дуљаја и Менига
Тренер Партизана Игор Дуљај - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2023
СПОРТ
Дуљај отворио душу и открио: Играчи немају за кирију и детету за млеко
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 20.10.2023
СПОРТ
Митровић наставио да решета мреже! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала