- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенда Партизана на новом задатку – Грци траже спас у Србину

© Фото: Скриншот/Спортал.бгСаша Илић, ЦСКА Софија
Саша Илић, ЦСКА Софија - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2023
Пратите нас
Саша Илић, српски фудбалски тренер и бивши фудбалер, нови је тренер грчког Астромитоса, објавио је грчки клуб. Српски стручњак у Грчку иде после епизоде у Софији где је води ЦСКА.
Недавно је Саша Илић отишао из ЦСКА, али није дуго морао да чека на нови ангажман. Српски тренер и некадашњи фудбалер потиписао је уговор са Атромитосом до краја сезоне, али уколико грчки клуб буде задовољан легендарни фудбалер Партизана могао би да се задржи на клупи.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2023
СПОРТ
Прстеновање Јокића и емотивна ноћ у Денверу /видео/
Заједно са Илићем у Атромитосу радиће Величко Каплановић као његов први асистент док ће на месту кондиционог тренера бити Дарко Обрадовић.
Грчки клуб дао је отказ тренеру Крису Колману после лоших резултата. Атромитос из Перистерија тренутно је на претпоследњем месту грчке лиге са само три освојена бода после осам кола.
Илић ће дебитовати против Панетоликоса који има само три бода више од његовог тима, па ће тако имати добру прилику да се на стару покаже у добром светлу на домаћем терену.
Српском тренеру ово није први сусрет са грчком лигом јер је још пре 15 година носио дрес Ларисе после чега се вратио у Партизан где је и завршио играчку каријеру.
Атромитос је трећи клуб који Илић води као тренер. Ту каријеру започео је 2021. године у Чукаричком после чека је отишао у ЦСКА из Софије.
Немања Гудељ - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2023
СПОРТ
Лига шампиона: Гудељ стрелац у поразу Севиље
Навијачи Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2023
СПОРТ
„Граница“ за навијаче Звезде на улазу у Немачку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала