- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Да ли је кризи дошао крај? /видео/

Кевин Пантер
Кевин Пантер - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2023
Пратите нас
Кевин Пантер, капитен Партизана, од почетка сезоне на само једној утакмици је постигао тројку, а то је би требало да је његово најјаче оружје. Док су навијачи стрепели због тога пред вечити дерби, освануо је снимак на ком Пантер погађа тројке као од шале током тренинга, чиме је оставио наду да ће се пробудити из „зимског сна“.
Претходне сезоне једно од најмоћнијих оружја Партизана била је тројка Кевина Пантера коју се чинило да Американац може да погоди са било ког дела терена и то баш онда када је најпотребније.
Никола Јокић и Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2023
СПОРТ
Добре вести – Мицић жели да игра за Србију на Олимпијским играма
Међутим у новој сезони као да је црно-бели дрес обукао неки потпуно другачији играч јер тих тројки није било нигде, а онда је на ред дошао вечити дерби.
Капитен не мора да убаци највише поена на мечу, не мора да буде највише минута на паркету, али мора да направи разлику и битним тренуцима и то је изгледа пробудило Кевина пред евролигашки сусрет са Црвеном звездом.
На тренингу пред вечити дерби Пантер је погодио девет од девет тројки и показао да то још увек зна да ради, а није тако деловало на претходних осам утакмица.
У Партизановом поразу од Меге Пантер није уписао ниједан поен, шутирао је безупешно осам пута.
Од старта сезоне, на осам утакмица капитен црно-белих убацио је само једну тројку у првом колу против Макабија, а покушао је да је убаци укупно 21 пут.
„Кевин је неко ко је предан, одан. Надам се да ћемо му помоћи да изађе из овакве ситуације“, рекао је Жељко Обрадовић после пораза од Меге.
Трофејни европски стручњак упркос лошем почетку сезона и даље гаји поверење у капитена, а снимци са тренинга могли би да буду показатељ да се Пантер коначно буди.
Ипак, треба поменути колико у појединим тренуцима у дербију проценти шута падају у воду.
Одличан пример прошле године био је Немања Недовић који се мучио са тројком током целе утакмице, а онда из ћошка погодио на 2,2 секунде до краја и тако донео победу Звезди.
Партизан - Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2023
СПОРТ
Посластица – време је за први кошаркашки дерби у сезони
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала