- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Запад спрема страшни суд за Србију | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вучић са „великом петорком”
Александар Вучић  са „великом петорком”  - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” дипломата и некадашњи шеф дипломатије СРЈ Владислав Јовановић.
Компликује се ситуација у вези са преговорима Београда и Приштине – након посете такозване велике петорке, у Бриселу одвојени састанци Вучића и Куртија са европским званичницима.
Компликује се ситуација и за Владимира Зеленског – уместо Украјини амерички сенатори планирају да упуте помоћ Израелу.
Компликује се ситуација и на Блиском истоку – израелска војска извела "циљани напад" на северни део појаса Газе са пешадијом и тенковима.
Поврх свега ситуација се закомпликовала и у Црној Гори – најављено је одлагање пописа за месец дана, а хоће ли га и у којој форми бити и након тога?

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Од четвртка до четвртка, 26.10.2023.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала