- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Објављен трејлер за филм „Недеља“ о животу Џеја Рамадановског /видео/

© Фото : Јутјуб/ Dzej Music OfficialЏеј Рамадановски
Џеј Рамадановски - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2023
Пратите нас
Објављен је први трејлер за филм „Недеља“ који прати живот једног од омиљених певача на овим просторима, Џеја Рамадановског. Инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју из најраније младости па све до великог успеха који је остварио.
Познати Дорћолац Џеј Рамадановски одувек је маштао да постане неко битан, а музика је била његов пут. Иако није имао лако детињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успео да заузме своје место на музичкој сцени и кроз песме постане део живота многих.
"Недеља" приказује Џејев живот и дух Дорћола седамдесетих и осамдесетих. Ово је филм о пријатељству и успеху у ком се прожимају елементи акције, драме и незаобилазне музике.
Филм је настао по идеји продуцента Владана Анђелковића и сценаристе Стефана Бошковића, а у сарадњи са Телекомом Србија и Филмским Центром Србије. Режија је поверена Немањи Ћеранићу.
Глумачку екипу чине Хусеин Алијевић, Марко Јанкетић, Стефан Вукић, Алексеј Бјелогрлић, Ален Селими, Ана Пиндовић, Златан Видовић, Маша Ђорђевић, Милица Јаневски, Стојса Ољачић, Бајрам Северџан, Нела Михајловић и други.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала