Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

СНС обележила страначку славу Свету Петку

© Sputnik / Лола ЂорђевићУ просторијама Српске напредне странке на Новом Београду обележена је слава напредњака Света Петка
У просторијама Српске напредне странке на Новом Београду обележена је слава напредњака Света Петка - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2023
Пратите нас
У просторијама Српске напредне странке на Новом Београду данас је обележена слава напредњака Света Петка, у присуству председника Србије и члана СНС Александра Вучића.
Страначки функционери присуствовали су сечењу славског колача, а овогодишњи домаћин славе је потпредседник владе, министар одбране и председник СНС Милош Вучевић.
Страначкој слави СНС присуствовала је и премијерка и чланица Председништва СНС Ана Брнабић.
Обраћајући се присутнима, домаћин Вучевић је честитао славу свим присутним члановима СНС-а.
"Много тога смо, ми као Српска напредна странка, урадили у претходних 15 година. Много тога. Има ствари које нисмо завршили, које треба даље да радимо. Наша снага, браће и сестре, напредњаци, су наши људи, наш народ. То је наша снага свих ових 15 година. Пред нама су нимало лаки дани. Много је притисака на нашу државу. Много је притисака на наш народ. Много је неправде, много је бола. Али на нама је, пре свега, најјачој политичкој организацији у Србији, велика одговорност да не дозволимо да се Србија врати у прошлост", рекао је Вучевић.
Он је истакао да је на члановима СНС сада одговорност да на предстојећим изборима учине све да се не поништи оно што су као странка радили у претходних 15 година.
"Зато од вас очекујем да учините све оно што можете, да објасните грађанима какав је избор пред њима, да се гласа у будућности, или се одлучује да се вратимо у прошлост. И зато вас позивам, пре свега вас чланове Српске напредне странке. А молим све грађане Србије да учинимо све да 17. децембра Србија изабере сигуран, чврст, државотворни, национални, слободарски пут. Да изабере свој пут, српски пут", нагласио је Вучевић.
Он је нагласио да и поред свих изазова који су пред нама, Србија не сме да стане.
"Верујем да ћемо заједно урадити све да будућност победи. Зато у победе за Србију, све грађане Србије, победе за живот", закључио је Вучевић.
На слави напредњака су и чланови Председништва Дарко Глишић, Синиша Мали, Маја Гојковић, Дарија Кисић, Зоран Ђорђевић, Петар Петковић, Александар Шапић, Ирена Вујовић, Горан Весић, као и Марко Ђурић и многи други.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала