- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јовићева тројка са половине терена, одлична партија Маринковића и Гудурића /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаш Стефан Јовић
Кошаркаш Стефан Јовић - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2023
Пратите нас
Српски кошаркаш Стефан Јовић постигао је јако леп кош на гостовању његове Валенсије Жалгирису. Јовић је у последњој секунди првог полувремена био прецизан скоро са половине терена за предност његовог тима од 52:30.
Знао је Јовић да постиже сличне кошеве и када је играо за Црвену звезду, а сада је ућуткао Литванце.
Валенсија је била доминантна у првом полувремену, а овај кош Јовића било је копље које је проболо срце домаћих навијача.
Интересантно је да је лопта ушла кроз обруч, а да претходно није додирнула таблу. Заиста врхунски потез. Били су то први поени Јовића на утакмици, а порет тога је у првих 20 минута поделио три асистенције и уписао два скока.
Јовић је утакмицу завршио са три поена, шест асистенција и два скока, а Валенсија је славила са 87:72.
Још један српски кошаркаш био је у центру пажње. Вања Маринковић убацио је 17 поена за Басконију у поразу од Панатинаикоса у гостима. Поред 17 поена, Вања је додао и три скока и две асистенције.
Још један освајач сребра на Мундобаскету, Марко Гудурић, имао је добру утакмицу. Његов Фенербахче славио је на гостовању Бајерну у Минхену са 76:67, а Гудурић је убацио 14 поена и томе придодао шест скокова.
Додајмо и да је Виртус из Болоње славио на гостовању Асвелу са 87:84, а да је српски кошаркаш Огњен Добрић убацио пет поена уз једну асистенцију и скок.
Бивши кошаркаш Партизана Матијас Лесор одиграо је једну од бољих утакмица у каријери и уписао је 23 поена уз чак 14 скокова.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2023
СПОРТ
Медведев добио руски дерби у Бечу, Рубљов јачи од Зверева
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала