- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак остао заробљен у Београду због проблема са летом: „Жао ми је“ /видео/

© Tanjug / Раде ПрелићНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 28.10.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, због проблема са летом из Београда није стигао у Париз на време. Српски ас требало је да гостује у једном емисији, али се Французима јавио видео поруком у којој се извињава.
Мастерс у Паризу почиње 30. октобра, а Новак Ђоковић требало је у француској престоници да буде у петак што се није догодило због пеха који је доживео на београдском аеродрому.
„Добро вече свима. Желео сам да направим кратки видео и да се извиним што нећу бити са вама вечерас. Помало ме и срамота због тога што сам остао у Београду, на аеродрому, због проблема са авио саобраћајем, због чега касним. Тако је, како је. Жао ми је и надам се да се видимо следеће недеље. Хвала вам“, рекао је Ђоковић у краткој видео поруци на француској језику.
Тајсон Фјури - Sputnik Србија, 1920, 28.10.2023
СПОРТ
Фјури плаши противника и најављује му: „Као против Новака у финалу Вимблдона“
Требало би да први рекет света током викенда стигне у престоницу Француске где ће играти претпоследњи Мастерс ове сезоне. Још увек није познато када игра први меч.
Претходно је одржан жреб за турнир у Паризу, а српски ас биће слободан у првом колу. У другом ће играти против победника меча Миомир Кецмановић – Томас Ечевери, док би у трећем могао да се сусретне са Беном Шелтоном, талентованим америчким тенисером. Тек у финалу Ђоковић би могао да сретне Карлоса Алкараса и Данила Медведева.
Осим сингла српски ас играће и дубл са Кецмановићем. После турнира у Паризу Новак иде у Торино где од 12. новембра игра на Завршном Мастерсу.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2023
СПОРТ
Медведев добио руски дерби у Бечу, Рубљов јачи од Зверева
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 27.10.2023
СПОРТ
Новак у Паризу чека на Србинa, али и још једно „спуштање слушалице“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала