- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Синер већа зверка од Медведева у финалу Беча

© AP Photo / Kin CheungДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2023
Пратите нас
Руски тенисер Данил Медведев поражен је у финалу Беча. Овога пута бољи од њега био је италијански тенисер Јаник Синер са 2:1 у сетовима - 7:6, 4:6, 6:3.
Први сет био је јако занимљив, скоро да може да се каже да је био меч за себе. Трајао је сат времена и два минута, а Италијан га је добио у тај-брејку са 9:7 и повео са 1:0.
И поред тога свега Медведев је показао да је значајно ојачао у глави, па је уследила права реакција. Силно је започео други сет, стигао до једног, па до другог брејка, повео са 5:2 и на крају га добио са 6:4.
То је значило да ће љубитељи тениса у Бечу бити задовољени сјајном игром и финалом.
Могао је Медведев до брејка при резултату 1:1 у трећем сету, али, пропустио је шансу и после тога је уследила казна. Синер се окитио титулом, а Медведев није успео да одбрани трофеј освојен прошле године.
Медведев је шансу за победу тражио кроз добар сервис и већи број асова, био је то врло тесан обрачун, Италијан је освојио само шест поена више у односу на Данила, али то је управо направило превагу.
Тенисери су на терену провели три сата и четири минута. Рус и Италијан су се састали у финалу четврти пут ове сезоне, а обојица сада имају по две победе.
Новак Ђоковић и Карлос Алкарас финале Вимблдона - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2023
СПОРТ
Ђоковић и Алкарас тренирали заједно уочи почетка мастерса у Паризу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала