- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Капитен се јавио из Америке и обрадовао Србију: „Ако ме здравље послужи...“

© AP Photo / Michael ConroyБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 30.10.2023
Пратите нас
Богдан Богдановић, капитен кошаркаша Србије, обрадовао је јавност поруком да ће бити на располагању селектору Светиславу Пешићу и саиграчима, за Олимпијске игре у Паризу 2024. године.
Наравно, неопходно је само да га повреде заобиђу и „српски снајпер“ који је изрешетао мрежицу Милвоки Бакса у ноћи између недеље и понедељка по средњеевропском времену, предводиће Орлове на Играма, као што је то учинио на недавно завршеном Мундобаскету на Филипинима, где је Србија освојила сребро.
После тријумфа Атланте Хокс над Милвоки Баксима, Богдан Богдановић дао је изјаву за РТС у којој је причао о Светском првенству и предстојећим обавезама са националним тим, где је фокус несумњиво на Олимпијским играма.
„Било је лепо, тек ће то кроз време добити на значају. Лето иза мене, добра жртва, имали смо тај пех са Боришом, остао је жив и то је најважније. Није било неких већих повреда осталих играча, вратили смо се здрави и то је оно шото је најбитније. Мисли да је била добра хемија, добро дружење. Ако ме здравље послужи, идем на Олимпијске игре“, рекао је Боги и обрадовао јавност.
Открио је да су кратко о томе причали он, селектор и остали играчи. Претходно је из КСС стигао наговештај да ће Никола Јокић бити на располагању за Игре идуће године, учешће је потврдио и Васлилије Мицић, па је јасно да ће Србија имати дрим-тим.
„Искрено, мало смо причали о томе са Драганом Тарлаћем и Каријем Пешићем, овако преко порука. Можда са неким саиграчима, чисто оно да видимо где смо, шта смо, да се чујемо. Било је то неко дописивање и то је то. Али, далеко је, има још времена“, рекао је капитен и лидер Србије Богдан Богдановић за РТС.
Богдановић је у победи Атланте над Милвокијем убацио 17 поена уз четири постигнуте тројке.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 30.10.2023
СПОРТ
Богдан „наместио руку“ – пали Јанис и екипа усред Милвокија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала