- Sputnik Србија, 1920
МУЛТИМЕДИЈА
Када слика говори више од хиљаду речи! Кроз Спутњикове фото-галерије, инфографике и други мултимедијални садржај сагледајте свет из другачије перспективе.

Снимак гафа хрватског министра: Покушао да пољуби Аналену Бербок, она се измакла /видео/

© Фото : Снимак са екрана/ Икс/ @RashoVeljkov1Хрватски министар спољних послова Гордан Грлић Радман љуби немачку колегиницу Аналену Бербокову
Хрватски министар спољних послова Гордан Грлић Радман љуби немачку колегиницу Аналену Бербокову - Sputnik Србија, 1920, 03.11.2023
Пратите нас
Видео снимљен током групног фотографисања на конференцији о јачању и проширењу Европске уније у Берлину неки су протумачили као да је министар спољних послова Хрватске Гордан Грлић Радман покушао да пољуби немачку колегиницу Аналену Бербокову, а да се она измицала и да је притом изгледала прилично збуњена, постао је виралан.
Након ширења видеа по друштвеним мрежама и регионалним медијима уследила и реакција шефа хрватске дипломатије који је рекао да је то можда некоме испало неспретно, али да не види у чему је проблем.
Грлић Радман је на конференцији за новинаре у Берлину рекао се они као колеге увек поздрављају срдачно.

„Ако је неко нешто лоше видео у томе, онда извињење томе који је то тако схватио. Авион је каснио па смо се видели тек на групном фотографисању. Ми седимо једно до другог, ми смо суседи“, рекао је Грлић Радман.

На питање да ли му је Бербокова замерила, хрватски министар каже да не види у чему је био проблем.
„Ми се увек срдачно поздравимо. То је један срдачан људски приступ колегиници... И колеги...“, рекао је Грлић Радман.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала