- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија без Сергеја против Бугарске?

© Sputnik / Антон ДенисовСергеј Милинковић-Савић
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2023
Пратите нас
Фудбалер Ал Хилала и српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић одсуствоваће ван терена од две до шест недеља због повреде колена, преноси Саудигазета.
Милинковић-Савић се повредио пре три дана на мечу 12. кола Професионалне лиге Саудијске Арабије против Ал Фатеха. Он је ове сезоне одиграо 17 мечева за клуб из Саудијске Арабије и постигао је шест голова.
Ал Хилал је саопштио да је Милинковић-Савић у недељу био на прегледима на магнетној резонанци како би се утврдио степен повреде и дужина одсуства са терена српског репрезентативца.
Локални лист Ал Ријадија је навео да ће детаљи о повреди фудбалера Ал Хилала бити познати после детаљног лекарског извештаја, који ће бити објављен наредних дана.
Милинковић-Савић због повреде колена неће играти за Ал Хилал на данашњем мечу против Мумбај Ситија у азијској Лиги шампиона.
Он би могао да пропусти и наредна два меча репрезентације Србије против Белгије и Бугарске. Србија ће 15. новембра у Бриселу играти пријатељску утакмицу са Белгијом. "Орлови" ће се четири дана касније састати са Бугарском у последњем мечу квалификација за ЕП 2024.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала