- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Медведев: Противник немоћан пред нашим оружјем, производња наоружања на невиђеном нивоу

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 09.11.2023
Пратите нас
Могућности руског одбрамбено-индустријског комплекса достигле су невиђени ниво још од окончања Другог светског рата, изјавио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.
Он је током посете полигону Алабино у Московској области и сусрета са припадницима 337. десантно-јуришног пука 104. гардијске десантно-јуришне дивизије истакао да ће обим производње оружја расти.
„Буквално за годину дана ми смо све те могућности одбрамбене индустрије значајно унапредили. Производња наоружања и војне технике, специјалне технике, оружја за уништење је вишеструко порасла. Наш противник са овим не може да се избори“, оценио је Медведев.
Званичник је такође истакао да противник тренутно не бира кога шаље у борбу против руских снага.
„Наш противник сада не бира кога шаље у борбе. Једноставно, довуку људе, дају им оружје и – напред. Јасно је какве су последице у том случају“, закључио је Медведев.
Раније је руски министар одбране Сергеј Шојгу истакао да је у светлу специјалне војне операције Русије у кратком року вишеструко повећана производња ракетно-артиљеријског наоружања, тенкова и друге оклопне технике, као и дронова.
У новом издању емисије „Мој поглед на Русију“ разматрамо да ли Запад пушта низ воду Владимира Зеленског:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала