- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Американци немају излазну стратегију у светским сукобима | Од четвртка до четвртка

© SputnikСтејт департмент
Стејт департмент - Sputnik Србија, 1920, 09.11.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” бивши високи функционер СРЈ и Србије Никола Шаиновић.
У току су преговори о тродневном прекиду ватре у Појасу Газе, Египат је одбио предлог да привремено управља том територијом после рата.
Блажен је онај који верује, речи су којима је Сергеј Лавров прокоментарисао Бајденову изјаву да и даље верује да ће Украјина вратити изгубљене територије.
Европска комисија препоручила отварање преговора о приступању са Украјином и Молдавијом, док је наведено да је Србија постигла одређени напредак.
Приштински званичници припремају тужбу за геноцид против Србије, а амерички амбасадор у Приштини инсистира на „хитном формирању Заједнице општина са српском већином“ али у складу са уставом такозване државе Косово.
Од четвртка до четвртка, 9.11.2023.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала