- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда била на конопцима у Панчеву – па преокренула

© Sputnik / Лола ЂорђевићГелор Канга
Гелор Канга - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2023
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде остварили су победу на гостовању Железничару у Панчеву од 2:1 и то тако што су губили са 0:1 на полувремену. Јако тешка победа за екипу Барака Бахара. Поново црвено-бели нису пружили уверљиву партију.
Почело је шокантно по црвено-беле.
Прошао је по левој страни Ђорђевић, упутио је идеалан центаршут, а тамо се само Звездино дете Лазар Романић поклонио и савладао Поповића. На тај начин су Панчевци изненадили актуелног шампиона и учесника Лиге шампиона у 16. минуту.
Звезда се у најмању руку није прославила у првом полувремену, па је отишла на паузу са заостатком од једног гола. Мало ко је могао да очекује такав развој ситуације.
Био је тренер Барак Бахар под великим притиском, јер се у претходном периоду свакако нашао под критикама звездашке јавности.
Такав резултат стајао је на семафору све до истека сат времена игре, када су црвено-бели поравнали. Канга је проиграо Мирка Иванића, а овај погодио за 1:1.
Када су навијачима Звезде почели већ да играју живци, појавио се Јован Мијатовић који је голом у 76. минуту донео преокрет и победу црвено-белих.
Опет је Канга био асистент.
Провукли су се црвено-бели кроз иглене уши у Панчеву.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 11.11.2023
СПОРТ
„Фудбал неће преживети ако одмах не реагујемо!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала