- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србију дочекали проблеми у Бриселу

© Фото : ФССФудбалери Србије
Фудбалери Србије - Sputnik Србија, 1920, 14.11.2023
Пратите нас
Јака киша и лоше стање терена у Бриселу ремете планове о одигравању пријатељске утакмице између Србије и Белгије заказане за среду од 20.45 у Бриселу.
Експедиција фудбалске репрезентације Србије допутовала је у уторак поподне у Брисел, али су је тамо дочекали лоши временски услови. Јака киша која већ данима пада створила је каљугу на терену стадиона Краљ Бодуен, па белгијски медији наводе да је под упитником одигравање пријатељског меча.
Орлови су свакако отказали тренинг планиран за вечерас, а није било ни протоколарне конференције за медије селектора Драгана Стојковића.
"Тренинг и конференција за медије првобитно су планирани да се одрже на стадиону Краљ Бодуен, али су премештени у тренинг центар у Тубизеу, недалеко од Брисела, а потом су и дефинитивно отказани", наводи портал ХЛН.
Белгијски савез као разлог отказивања тренинга и конференције навео је кашњење лета из Београда, међутим, тамошњи медији пишу да је разлог, ипак, лоше време.
Коначну одлуку о одигравању меча на стадиону белгијске репрезентације даће судија Маријан Александре Барбу из Румуније и његови сарадници. Постоји опција и да се утакмица пресели на Ден Дреф стадион у Левену, али јасно је да уколико не буде могло да се игра у среду, неће бити померања јер Орлове у недељу чека меч последњег кола квалификација за ЕУРО 20204 са Бугарском у Лесковцу, док Белгијанци истог дана треба да угосте Азербејџан за оверу првог места у својој групи.
Подсетимо, Србији је потребна победа над Бугарском да би обезбедила пласман на Европско првенство у Немачкој наредног лета.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала