- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Највећа београдска школа после претњи донела одлуку: У четвртак неће бити непосредне наставе

© Уступљено СпутњикуОсновна школа "20. октобар"
Основна школа 20. октобар - Sputnik Србија, 1920, 15.11.2023
Пратите нас
На седници Наставничког већа највеће школе у Београду, ОШ "20. октобар" одлучено је да се у четвртак,16. новембра, не држи непосредна настава у просторијама школе, због претњи и константних дојава о бомбама које школа добија већ две недеље.
Ученици и наставно особље су последњих дана често евакуисани због претњи које стижу имејлом са анонимне адресе.
„На седници Наставничког већа одржаној вечерас колектив наше школе донео је одлуку да у четвртак, 16.11.2023. године не држи непосредну наставу у учионицама школе као одговор на претње којима смо наши ученици и ми, запослени, изложени претходних недеља. Дан ћемо искористити за успостављање комуникације са ученицима путем гугл учионица, као и за договоре о будућим корацима. Вас родитеље позивамо да нам пружите подршку и покажете разумевање за нашу одлуку у овим тешким данима за све нас“, наводи се у саопштењу школе, преноси Блиц.
Састанку Савета родитеља, који је одржан данас, присуствовали су надлежни из МУП-а, Министарства просвете и Школске управе.
„Сигурни смо да министарства просвете и унутрашњих послова предано раде на решавању новонастале ситуације и надамо се да ће се она што пре нормализовати на задовољство свих нас. Унапред захвални чланови колектива ОШ "20. октобар"“ додаје се у саопштењу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала