- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Што западни крсташки рат дуже буде трајао, победа Русије ће бити већа | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Михаил Голенков / Уђи у базу фотографијаБомбардери Су-24 на ваздушној паради поводом Дана победе у Калињинграду.
Бомбардери Су-24 на ваздушној паради поводом Дана победе у Калињинграду. - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” публициста Игор Ивановић.

Ситуација у Гази је све гора – УН тврде да прети опасност од епидемија болести и глади. Борељ поручио Израелцима да један ужас не оправдава други и да не дозволе да их обузме гнев.
Си Ђинпинг предложио је Џозефу Бајдену пет стубова на којим треба да се темеље односи Пекинга и Вашингтона. Амерички председник тај сусрет зачинио изјавом да је његов кинески колега диктатор.
Зеленски и Залужни признали да је ситуација на фронту веома тешка. Иако Макрон каже да се не плаши обнављања сукоба на Косову, Приштина најављује куповину наоружања и система муниције.
Покренута је петиција за враћање споменика српским борцима на гробљу у Приштини.
Што западни крсташки рат дуже буде трајао, победа Русије ће бити већа | Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала