- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Белоруски ловци могу прећи у снајперисте

© Sputnik / Лола ЂорђевићСнајпериста
Снајпериста - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2023
Пратите нас
Белоруски ловци, ако је потребно, могу да постану снајперисти или да учествују у одбијању напада диверзантских група, рекао је председник Белоруског ловачког и риболовачког друштва Игор Шуњевич.
Према његовим речима, сада белоруски ловци могу да се користе у територијалној одбрани, што им њихово знање, наоружање, опрема и опрема дозвољавају.
"Можда буду и опције као што су заштита објеката, одбијање напада диверзантских и извиђачких група. Широк је спектар примена, заснованих на знању, вештинама и способностима које имамо", рекао је Шуњевич.
Подсетимо, шеф БООР-а је прошлог понедељка, након састанка са председником земље, рекао да ће чланови Белоруског друштва ловаца и риболоваца, ако буде потребно, учествовати у одбрани државе. Он је уверио да ће ови људи, који ће бити позвани на службу на начин који одреди регрутни центар, учествовати у свим акцијама неопходним за заштиту Белорусије. Према његовим речима, жељу да бране своју земљу изразили су и сами ловци, јер схватају да ће свако ко поседује оружје морати да брани своју домовину.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала