- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Италијански великан фаворит у трци за Партизановог талентованог нападача

© Фото : ФК ПартизанСтадион ФК Партизан
Стадион ФК Партизан - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2023
Пратите нас
Италијански фудбалски великан Милан има „велику предност“ у односу на друге клубове у трци да потпише Матију Поповића као слободно играча, јављају италијански медији.
Италијански сајт Калчомеркато преноси да је „избила варница“ између Милана и Поповића (тренутно фудбалер Партизана) која би „требало да доведе до потписивања уговора“. Званична понуда Росонера је на столу: петогодишњи уговор и значајно већа плата од ове коју сада има.
Милан је већ неко време скаутирао тинејџера и верује да га његова брзина, технички квалитет и свестраност (може да игра било где на нападачким позицијама) чине веома перспективним.
Поповић се приближава крају приче са Партизаном, с обзиром да му уговор истиче 31. децембра и тада ће моћи да потпише са новим клубом. До тада игра остаје отворена, а Борусија Дортмунд, Барселона, Лајпциг и други клубови још покушавају.
Милан, наводно, зна да је „створио велику предност“, али наравно када су трансфери у питању ништа није готово док није готово.
Поповић и његово окружење су последњих дана показали позитивна осећања према Милану, па се сада у редовима миланског великана надају да ће доћи до потписа веома интересантног перспективног играча.
НБА лого - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2023
СПОРТ
Црвени аларм у Америци: „Остаћете без посла“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала