- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Магија“ јача од магичног Јокића, Богдан сведок 292 поена, а Васи опет шанса на „кашичицу“ /видео/

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2023
Пратите нас
Никола Јокић је одиграо још једну бруталну партију у НБА лиги, али није могао да се радује победи, Богдан Богдановић је био актер спектакуларног дуела решеног у продужетку, док је Василије Мицић поново добио какву-такву шансу да проведе време на терену.
Јокић је у ноћи између среде и четвртка остварио нови трипл-дабл учинак од 30 поена, 13 скокова и 12 асистенција, али је његов Денвер поражен од Орланда са 124:119.
У одсуству стартног плејмејкера Џамала Мареја Денвер није успео да се супротстави одличној и разиграној екипи Орланда коју је предводио Немац Франц Вагнер са 27 поена.
Актер веома занимљивог дуела био је Богдан Богдановић. Капитен репрезентације Србије је био сведок 292 поена у мечу његове Атланте и противничког Бруклина.
Меч је решен у продужетку, Атланта је славила са 147:145, а Богдановић је уписао 14 поена уз четири скока, три асистенције и две тројке у последњем кварталу, али његов тим није успео да сачува ту предност и морао је кроз продужетак да јури победу коју је и остварио.
Победи се радовао и Василије Мицић, његова Оклахома је са 116:102 савладала екипу Чикага, а он је за свега 11 минута на терену имао по два поена и две асистенције, уз три промашена шута за три поена.
Изненађујући тријумф је остварио и Торонто који као тренер води Србин Дарко Рајаковић и савладао је фаворизовану Индијану са 132:131.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала