- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Руски „летећи тенкови“ - знак да не подлежемо притисцима | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Лола ЂорђевићХеликоптера Ми-35
Хеликоптера Ми-35 - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” дипломата Зоран Миливојевић.
Војска Србије од данас у ескадрили има 11 нових руских хеликоптера Ми-35 које стручњаци називају - летећи тенкови.
Постигнут договор о четвородневном примирју - Хамас би требало да ослободи 50 израелских талаца у замену за 150 палестинских затвореника.
Владимир Путин на самиту Г20 питао зашто светски лидери „нису потресени“ речима генералног секретара УН Антонија Гутереша да је Газа претворена у дечје гробље.
Јенс Столтенберг током посете балканским земљама поручио да НАТО не види војну претњу Русије. Александар Вучић најавио да ће Србија наставити вежбе са НАТО и другим војним структурама, које су биле обустављене када је почео сукоб у Украјини.
Регион је погодио дипломатски скандал – Србија протерала хрватског дипломату који је врбовао наше држављане за шпијунажу. Хрвати су узвратили.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Руски „летећи тенкови“ - знак да не подлежемо притисцима | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала